NIEUWBOUW LIFT MONTEUR

Holland Marine Lifts ontwerpt, maakt en installeert liften aan boord van schepen. Onze klanten zijn de grote jacht-, offshore- en marinewerven van Nederland, maar we werken ook regelmatig voor buitenlandse klanten.

Wij zijn op zoek naar (ervaren) liftmonteurs. Als je als liftmonteur bij ons aan de slag gaat, ben je grotendeels op locatie aan het werk. Op de werf bouw je samen met één of meerdere collega’s  de liften op en stel je ze in bedrijf. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor service en onderhouds- werkzaamheden.  Ervaring als liftmonteur is natuurlijk mooi meegenomen, maar als je een andere technische achtergrond hebt en je bent leergierig dan bieden wij je graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot liftmonteur.

WHAT WE HAVE TO OFFER

Afhankelijk van het niveau van ervaring dat je hebt, bieden wij meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.

Zie jij jezelf werken in deze bijzondere en afwisselende bedrijfstak, dan vragen wij je contact met ons op te nemen. Dit kan door een korte email met je cv te sturen naar est@hmlifts.com of onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt altijd een reactie van ons.

NIEUWBOUW LIFT MONTEUR