WERKVOORBEREIDER LIFTEN

Al 20 jaar ontwerpt, maakt en installeert HML maatwerk liften in de maritieme sector. Dit doen we zowel binnen Nederland, als ook ver daarbuiten. De ene keer is het een lift voor een superjacht, de andere keer voor een offshore schip of een marine fregat.

Om ons projectteam te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren
Technische Werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider ben je nauw betrokken bij nieuwbouwprojecten en af en toe ook bij grotere serviceprojecten. Het is jouw verantwoordelijkheid dat projecten van begin tot eind volgens plan door de organisatie lopen.

Het uitwerken en beheren van een detailplanning voor onze nieuwbouwprojecten is hiervoor cruciaal. Om gedetailleerde kennis te krijgen zal je samen met engineering de constructietekeningen doornemen. Vervolgens ga je de werkzaamheden voor ons assemblageteam (in-house) en onze monteurs (op locatie) voorbereiden en plannen. Hierbij houd je nauw contact met onze inkoopafdeling om de beschikbaarheid van materiaal af te stemmen. En natuurlijk stem je de planning ook af met onze klanten en zal je daar waar nodig op locatie een inspectie doen.

WHAT WE HAVE TO OFFER

Afhankelijk van je ervaring bieden wij zeer competitieve arbeidsvoorwaarden met ruime mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.

Het dienstverband is voltijds, volgens CAO Metalektro (38 uur)

Onze liften zijn echt anders dan wat je gewend bent; zie jij jezelf werken in deze unieke en leuke branche dan willen we graag kennis met je maken.

Neem contact op met Emile van der Starre door een email met duidelijke CV te sturen naar: est@hmlifts.com of vul onderstaand formulier in.

WERKVOORBEREIDER LIFTEN